/
(0) Artikelen
Klantenservice:
+31 (0)79 888 38 51

[email protected]

Blog | Inspiratie voor OVERHEMDEN op MAAT

Shirt op maat uit Fil a Fil laten maken

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 1
Shirt op maat uit Fil a Fil laten maken

Een shirt op maat laten maken doe je uiteraard steeds door gebruik te maken van een stof die er niet alleen mooi uitziet, maar die daarnaast ook nog eens comfortabel aanvoelt en gedurende een lange tijd mee zal blijven gaan. Dit is beslist het geval wanneer je er voor kiest om bijvoorbeeld een overhemd te laten maken van de populaire stof Fil a Fil. Deze stof staat bekend om de witte draad die mee wordt geweven waardoor het geheel steeds een bijzondere en unieke uitstraling krijgt. Wil jij eveneens een shirt op maat laten maken en ben je daarvoor nog op zoek naar een interessante stof waar je ongetwijfeld tevreden over zal zijn? In dat geval laten wij je graag kennismaken met de Fil a Fil stof en de voordelen die hier aan verbonden zijn.

Een maatwerk overhemd van linnen

Een maatwerk overhemd van linnen

Er wordt lang niet alleen maar door zakenmensen voor gekozen om een maatwerk overhemd te laten maken. Steeds vaker kiezen mensen er ook voor om gewoon voor casual doeleinden een mooi, nieuw overhemd te laten maken. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een mooie, zomerse stof kan het interessant zijn om een maatwerk overhemd van linnen te laten maken. Op deze manier beschik je meteen over een overhemd welke er niet alleen mooi uitziet, maar die daarenboven ook nog eens bekend staat om haar uitstekende kwaliteit.

Een overhemd ontwerpen met een Basket stof

Een overhemd ontwerpen met een Basket stof

Een overhemd ontwerpen is altijd een beetje spannend. Voor welke stof dien je namelijk te kiezen? Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende stoffen op de markt terug te vinden die allen over hun eigen, unieke kenmerken beschikken dat het kiezen van de juiste stof er niet bepaald eenvoudiger op is geworden. Een populaire stof die tegenwoordig vaak wordt gebruikt is Basket. Deze variant van de Oxford stof beschikt over een nog dikkere vorm wat er voor zorgt dat het geheel nog beter afgewerkt en kwalitatiever oogt. Wil jij ook een overhemd ontwerpen, maar ben je daarvoor in eerste instantie nog op zoek naar een geschikte stof? In dat geval is de Basket stof ontdekken beslist een aanrader.

Wassen en onderhouden van een overhemd

Wassen en onderhouden van een overhemd

Wanneer je een overhemd aankoopt spreekt het voor zich dat je hier zo lang mogelijk van zal willen kunnen blijven genieten. Om dit te realiseren is het altijd noodzakelijk om je aangekochte overhemd op correcte wijze te wassen en te onderhouden. Omdat lang niet iedereen er zich van bewust is hoe dat precies in z'n werk gaat hebben we deze informatie even voor jou op een rijtje gezet in dit artikel.