/
(0) Artikelen
Klantenservice:
+31 (0)79 888 38 51

[email protected]

Een overhemd ontwerpen met een Basket stof

Een overhemd ontwerpen met een Basket stof

Een overhemd ontwerpen is altijd een beetje spannend. Voor welke stof dien je namelijk te kiezen? Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende stoffen op de markt terug te vinden die allen over hun eigen, unieke kenmerken beschikken dat het kiezen van de juiste stof er niet bepaald eenvoudiger op is geworden. Een populaire stof die tegenwoordig vaak wordt gebruikt is Basket. Deze variant van de Oxford stof beschikt over een nog dikkere vorm wat er voor zorgt dat het geheel nog beter afgewerkt en kwalitatiever oogt. Wil jij ook een overhemd ontwerpen, maar ben je daarvoor in eerste instantie nog op zoek naar een geschikte stof? In dat geval is de Basket stof ontdekken beslist een aanrader.

Een zware, kwalitatieve stof

Een overhemd ontwerpen op basis van de Basket stof is kiezen voor een echt kwalitatief overhemd welke is gemaakt van een mooie, zware stof. Zoals reeds aangegeven vertoont de Basket stof grote gelijkenissen met de Oxford variant. Het moet evenwel gezegd dat de Basket stof zomaar nog zwaarder is. Dit zorgt er voor dat de stof niet alleen nog kwalitatiever is, bovendien kan je bij een overhemd ontwerpen van Basket zomaar rekenen op een nog betere duurzaamheid. Een overhemd ontwerpen uit deze stof maakt dan ook dat je kiest voor een overhemd waar je ongetwijfeld gedurende een lange periode genot van zal ondervinden en dat is uiteraard zeer belangrijk.

De weving van de Basket stof

De weving in het geval van de Basket stof bestaat uit verschillende horizontale draden. Deze draden worden geweven over meerdere verticale strengen. Dit zorgt er voor dat een overhemd ontwerpen uit Basket altijd een uiterst karakteristieke uitstraling realiseert welke mede door het vierkante patroon wordt verwezenlijkt. Ben je wel te vinden voor een dergelijk patroon en wil je er absoluut zeker van zijn dat je kiest voor een zeer kwalitatieve en bovendien duurzame stof? In dat geval is het beslist een aanrader om er voor te kiezen om een overhemd uit de Basket stof te laten maken. Het vierkante patroon zorgt er hoe dan ook voor dat je beschikt over een overhemd die zowel in privé als in zakelijke situaties uitstekend kan worden gedragen.

Waarom een overhemd ontwerpen met Basket?

Bovenstaande informatie geeft reeds aan waarom een overhemd ontwerpen met behulp van de Basket stof zo interessant kan zijn. Enerzijds is Basket een mooie, zware stof die zich kenmerkt door een duurzaam karakter, maar daarnaast brengt ook het vierkante patroon dat kenmerkend is voor de weving een bepaald voordeel met zich mee. Dit alles zorgt er voor dat een overhemd ontwerpen op basis van de Basket stof door de jaren heen bijzonder populair is geworden.

Ook een overhemd ontwerpen van Basket?

Heeft bovenstaande informatie over de stof Basket je weten te overtuigen en zou je daarom graag ook een overhemd willen ontwerpen op basis van deze stof? In dat geval bieden wij je van Shirt On Size graag deze mogelijkheid! Wij zorgen er namelijk voor dat je een prachtig mooi en bovendien zeer kwalitatief overhemd van Basket kan ontwerpen en dat tegen een bijzonder aantrekkelijk prijskaartje. Twijfel dan ook niet langer en ontdek vandaag nog hoe mooi jouw gloednieuwe overhemd van Basket er precies uit kan komen te zien!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.