• Lorem ipsum

Een overhemd op maat van Egyptisch katoen

23 Dec 2016
door Stefan Molders - Molders Media

Beste katoen ter wereld

Er bestaat geen twijfel meer over dat Egyptisch katoen perfect aanzien kan worden als het meest optimale katoen in de wereld. De kwaliteit van dit type katoen bestaat inmiddels reeds 12.000 jaar. Dit type katoen is bovendien verkrijgbaar in diverse bindingen. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat het soort binding bij Egyptisch katoen niet zozeer bepalend is voor de kwaliteit van de stof, maar wel voor de manier hoe deze aanvoelt. In ieder geval, een overhemd op maat laten maken door middel van Egyptisch katoen zorgt er voor dat je kiest voor een stof die niet alleen bijzonder slijtvast is, maar ook nog eens erg comfortabel aanvoelt. Omwille van het feit dat ze dubbelgetwijnd wordt ben je ook nog eens altijd verzekerd van het meest optimale resultaat.

Vaak gebruikt voor kwaliteitsoverhemden

Bovenstaande kenmerken spreken in principe voor zich. Om je echter nog meer te overtuigen van de prima kwaliteit waar Egyptisch katoen over beschikt willen we toch nog graag even aangeven dat deze in de praktijk zeer vaak voor kwaliteitsoverhemden wordt gebruikt. Zelfs de meest veeleisende klanten zullen bijzonder tevreden zijn van het uitstekende eindresultaat dat door middel van Egyptisch katoen kan worden verkregen.

Dat Egyptisch katoen het beste katoen is ter wereld is te danken aan verschillende factoren. In eerste instantie is er uiteraard het warme, vochtige en bovendien constante Afrikaanse klimaat. Daarnaast is het ook absoluut een feit dat tevens ook de vruchtbare grond langs de rivier de Nijl een niet onbelangrijke bijdrage levert aan de unieke kwaliteit van deze stof. Het is mede omwille hiervan dat de Egyptische katoenplant zeer witte glanzende vezels oplevert. Deze vezels liggen aan de basis van het zuiverste katoen waar jouw overhemd op maat uit kan worden gemaakt.

Overhemd op maat van Egyptisch katoen bestellen

Wil jij eveneens een overhemd op maat laten maken, maar wil je enkel en alleen genoegen nemen met de best mogelijke kwaliteit op vlak van katoen? In dat geval is er voor kiezen om gebruik te maken van Egyptisch katoen een absolute aanrader. Het laten maken van een hemd op maat van deze uitstekende katoensoort is hier bij Shirt On Size bovendien perfect mogelijk en dat ook nog eens tegen een verrassende, toegankelijke en eerlijke prijs. Wil jij dus met andere woorden eveneens graag een overhemd op maat laten maken? In dat geval willen wij van Shirt On Size je maar wat graag van dienst zijn.
 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter