/
(0) Artikelen
Klantenservice:
+31 (0)79 888 38 51

[email protected]

Een prachtig overhemd op maat laten maken

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders | Molders Media
  • Geplaatst in overhemd op maat
  • 0
Een prachtig overhemd op maat laten maken

Steeds meer mensen kiezen er vandaag de dag voor om hun kledingstukken op maat te laten maken. Vooral wanneer je bijvoorbeeld een bijzondere gebeurtenis in de planning hebt staan of wanneer je over een job beschikt waar echt zo optimaal mogelijke kleding voor is vereist biedt maatwerk de perfecte oplossing. Een overhemd op maat laten maken hoeft in tegenstelling tot wat veel mensen denken ook absoluut niet veel geld te kosten, in tegendeel. Hier bij Shirt On Size bieden we onze klanten de mogelijkheid om een overhemd te laten maken geheel op basis van hun maten en wensen tegen een zeer toegankelijk prijskaartje. Zou jij ook graag een maatwerk overhemd willen bestellen tegen een zo scherp mogelijke prijs? Twijfel dan niet langer en ontdek snel de unieke mogelijkheden die wij onze klanten hier bij Shirt On Size aanbieden!

Een overhemd perfect op jouw maat

Wanneer je een overhemd op maat laat maken hier bij Shirt On Size kan je steeds rekenen op verschillende interessante voordelen. In eerste instantie bieden we onze klanten de mogelijkheid om een keuze te maken uit een groot aantal verschillende stoffen. Denk hierbij niet alleen aan diverse reeksen op vlak van Egyptisch katoen, maar wat ook te denken van Sea Island katoen of Zwitsers katoen? Voor welke van deze stoffen je uiteindelijk ook kiest, allemaal hebben ze met elkaar gemeen dat je kan rekenen op een uitmuntende uitstraling in combinatie met een zeer voordelig prijskaartje. Het mag dan ook duidelijk zijn, een overhemd op maat laten maken hier bij Shirt On Size zorgt er voor dat je steeds kan rekenen op een subliem eindresultaat die al je verwachtingen moeiteloos zal weten in te lossen!

Zelf je maten opnemen of niet?

Het ontwerp van een overhemd op maat dient uiteraard gebaseerd te worden aan de hand van jouw unieke maten. Voor wat het opnemen van je maten betreft kan je een keuze maken uit tal van verschillende mogelijkheden. Zo bieden we hier bij Shirt On Size onze klanten de mogelijkheid aan om hun maten gratis op te laten nemen, maar je kan dit ook zelf doen. Beschik je evenwel niet over een meetlint? Geen probleem! Onze klanten kunnen hier bij Shirt On Size steeds een meetlint aanvragen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Kwalitatief maatwerk tegen een scherpe prijs

Een overhemd welke op maat wordt gemaakt hier bij Shirt On Size kenmerkt zich niet alleen door een prima kwaliteit en een unieke duurzaamheid, bovendien garanderen we onze klanten ook altijd de scherpst mogelijke prijs. Een overhemd op maat bestellen bij ons zorgt er zoals je reeds eerder hebt kunnen lezen in ieder geval voor dat je geen rekening dient te houden met allerhande extra kosten. Zo is het inmeten gratis en bovendien wordt het ontworpen hemd ook nog eens volledig gratis naar je thuisadres verzonden. Dit alles zorgt er voor dat wij van Shirt On Size onze klanten steeds kunnen voorzien van een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Twijfel dan ook niet langer en bestel vandaag nog jouw prachtige en zeer kwalitatieve maatwerk overhemd hier bij Shirt On Size!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.