• Lorem ipsum

Een visgraat maat overhemd, casual maar ook stijlvol

28 Aug 2016
door Stefan Molders - Molders Media

Variant op het populaire Twill

Visgraat staat er om bekend een variant te zijn van de populaire keperbinding. Visgraat beschikt dan ook over een diagonale structuur waarvan de looprichting een regelmatige afwisseling vertoont. Hierdoor krijgt ze de uitstraling van een visgraat. Bovendien valt het bij het bekijken van visgraat eveneens meteen op dat de weving dicht en bijgevolg ook erg sterk is. Dit alles zorgt er voor dat je door te kiezen voor een visgraat maat overhemd niet uitsluitend een overhemd in huis haalt die er goed uitziet, maar die ook nog eens bijzonder duurzaam is. Zo sla je meteen twee vliegen in één klap!

Een prima stof voor zakelijke overhemden

Mensen die iedere dag opnieuw zaken moeten doen willen er uiteraard altijd piekfijn uitzien. Om dit te kunnen realiseren is het noodzakelijk om over een maat overhemd te beschikken welke is gemaakt van een mooi ogende en bovendien kwalitatieve stof. Op deze manier sluit het overhemd immers uitstekend aan op je lichaam en wordt een uitstraling gerealiseerd die bijna niet geëvenaard kan worden. Door te kiezen voor een visgraat maat overhemd wordt in principe zonder enig probleem voldaan aan al deze eisen. Bovendien kan een visgraat maat overhemd steeds uitstekend worden gecombineerd met een strak pak waardoor een op en top stijlvol geheel ontstaat.

Ook een casual maat overhemd is mogelijk

Wil bovenstaande zeggen dat een maat overhemd met visgraat motief uitsluitend interessant is voor zakelijke gebruikers? Uiteraard niet. Het visgraat motief komt immers eveneens prima tot haar recht in een casual maat overhemd. Ook wanneer je het dus met andere woorden erg fijn vindt om in je privé een hemd met visgraat motief te dragen kunnen we je dit alleen maar aanraden. Ook voor een casual hemd kan er in ieder geval een keuze worden gemaakt tussen tal van verschillende kleuren waardoor het overhemd altijd precies zal aansluiten op de rest van je outfit.

Een mooie, comfortabele stof met een bijzonder motief

Bovenstaande kenmerken dragen uiteraard stuk voor stuk bij aan de populariteit waar een visgraat maat overhemd vandaag de dag over beschikt. Of je nu op zoek bent naar een overhemd die tijdens je werk onder een strak pak kan worden gedragen of je gewoon een fijn en mooi ogend maat overhemd wenst in huis te halen om naar een leuk feest mee te gaan, in beide gevallen zal je merken dat een maat overhemd met visgraat je ongetwijfeld zal weten te overtuigen. Twijfel dan ook niet langer en haal vandaag nog een maat overhemd met visgraat motief in huis!
 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter