• Lorem ipsum

Hoe een overhemd op maat online bestellen?

9 Apr 2016
door Stefan Molders | Molders Media

Maatwerk overhemd zelf ontwerpen

Op de website hier bij Shirt On Size is een module terug te vinden die je de mogelijkheid biedt om een overhemd volledig zelf te ontwerpen. Het ontwerpen gebeurt zeer eenvoudig door het maken van verschillende keuzes. In eerste instantie zal je bijvoorbeeld moeten aangeven welke stof je wenst te gebruiken. Vervolgens wordt er gevraagd naar het feit of het gaat om een overhemd voor mannen of voor vrouwen. Wanneer je deze keuzes hebt gemaakt is het tijd geworden om te kijken naar de pasvorm, het type kraag, de boord of manchet en ga zo maar door. Wanneer je alle keuzes hebt doorlopen heb je een overhemd samengesteld geheel op maat van jouw wensen en dat zonder dat je rekening dient te houden met een stevig prijskaartje.

Overhemd op maat online ontwerpen is niet duur

Een maatwerk overhemd heeft standaard net als andere maatkleding de reputatie over een aanzienlijk prijskaartje te beschikken. We kunnen je echter geruststellen, dat is zeker niet in alle gevallen zo. Wanneer je een overhemd op maat online ontwerpt hier bij Shirt On Size zal je namelijk merken dat deze steeds kan worden aangekocht voor de scherpe prijs van slechts 79 euro. Deze scherpe prijs zorgt er voor dat ons maatwerk beschikbaar is voor iedereen, ongeacht het budget dat voor handen is. Bovendien worden er door ons geen verzendkosten in rekening gebracht en is ook het inmeten volledig gratis! Zo wordt voorkomen dat allerhande extra kosten de prijs van je bestelling nodeloos hoger laten uitvallen.

Overhemd op maat voor dames en heren

Via onze website wordt aan klanten de mogelijkheid aangeboden om zowel voor dames als heren een prachtig overhemd te ontwerpen geheel op maat van hun wensen. Welke voorkeur je op vlak van stof ook hebt of welke kraag of knopen je ook wenst te gebruiken op je overhemd, bij ons is alles mogelijk. Wil je graag ook een zogenaamde monogram toepassen op je overhemd? Ook in dat geval ben je bij ons aan het juiste adres. Het mag dan ook duidelijk zijn, wil je een overhemd op maat online ontwerpen en bestellen tegen de scherpste prijs? Zoek dan niet verder en ontdek welke mogelijkheden wij je op dit vlak te bieden hebben!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter