/
(0) Artikelen
Klantenservice:
+31 (0)79 888 38 51

[email protected]

Maatoverhemden, niet altijd zo duur als verwacht

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders | Molders Media
 • Geplaatst in maatoverhemden
 • 1
Maatoverhemden, niet altijd zo duur als verwacht

Er zijn verschillende interessante voordelen verbonden aan het aankopen van maatoverhemden. Het belangrijkste voordeel van maatoverhemden is dat ze zoals de naam reeds laat vermoeden perfect aansluiten op je lichaam. Dat is interessant, want veel mensen trainen iedere week opnieuw vele uren in de fitness om een mooi en strak lichaam te verkrijgen die ze maar wat graag aan anderen willen kenbaar maken. In dat geval zorgen maatoverhemden er voor dat de vormen van je lichaam steeds op optimale wijze worden uitgespeeld. Het mag dan ook duidelijk zijn, sta je voor een belangrijk moment in je leven waarop je er werkelijk piekfijn uit wil zien? In dat geval zetten wij de voordelen die verbonden zijn aan het in huis halen van maatoverhemden graag even voor jou op een rijtje!

Zelf maatoverhemden maken? Absoluut kinderspel!

Om maatoverhemden te laten maken dien je absoluut geen beroep te doen op een professionele kleermaker, in tegendeel. Hier bij Shirt On Size beschik je als klant bijvoorbeeld over de mogelijkheid om onze module te doorlopen. Het doorlopen van deze module zorgt er voor dat je stapsgewijs jouw ideale overhemd kan ontwerpen. Dit is overigens niet alleen mogelijk voor mannen, maar ook vrouwen kunnen een prachtige blouse ontwerpen die is gemaakt uit die ene fantastische stof en beschikt over die vele unieke details. Het feit dat je zelf je maatoverhemd kan ontwerpen zorgt er bovendien ook nog eens voor dat de kosten aanzienlijk gedrukt kunnen worden.

Maatoverhemden voor EUR 79 all in

Het is een algemeen misverstand dat maatwerk op vlak van kleding altijd haast onbetaalbaar is. De maatoverhemden die je kan maken bij Shirt On Size beschikken over een prijs-kwaliteitverhouding die haast ongezien is. Ondanks het feit dat je namelijk steeds verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit is het zo dat je de maatoverhemden van ons in huis kan halen voor een prijs van EUR 79 all in. In deze prijs zijn alle kosten inbegrepen. Er wordt bovendien geen meerprijs aangerekend voor de inmeetservice en zelfs de verzendkosten van de bestelling zijn geheel voor rekening van Shirt On Size. Dit alles zorgt er voor dat maatoverhemden bij ons aangekocht kunnen worden tegen een wel erg aantrekkelijk prijskaartje welke voor iedereen meer dan betaalbaar is.

Een monogram op je maatoverhemden plaatsen

Wil je eveneens één of meerdere maatoverhemden bestellen, maar wil je graag hebben dat ze over een extra unieke touch beschikken? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Shirt On Size maakt het voor haar klanten immers ook mogelijk om een zogenaamde monogram aan hun maatoverhemd toe te voegen. Het spreekt uiteraard voor zich dat je ook de stijl van dit monogram naar eigen wens kan aanpassen. Kies je bijvoorbeeld voor blokletters of heb je een voorkeur voor sierlijke letters? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dit alles maakt het reeds duidelijk, wil je één of meerdere mooie en unieke maatoverhemden bestellen tegen een zeer voordelig prijskaartje? Aarzel dan geen moment langer en plaats je bestelling vandaag nog tegen de best mogelijke prijs hier bij Shirt On Size!

Reacties

 1. Erwin Erwin

  Beste, Ikh eb interesse in meerdere stuks, echter ik woon in Assen, komen jullie ook daar inmeten?
  groet
  erwin

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.