• Lorem ipsum

Maatwerk overhemd bestellen bij Shirt On Size

22 Jan 2016
door Stefan Molders | Molders Media

Overhemd op maat voor dames en heren

Hier bij Shirt On Size bieden we onze klanten de mogelijkheid om een maatwerk overhemd te ontwerpen voor zowel dames als heren. Voor het ontwerpen van jouw unieke maatwerk overhemd kan er een keuze worden gemaakt uit een groot aanbod aan stoffen. Dit zorgt er voor dat niet alleen de uitstraling, maar ook het draagcomfort steeds zo optimaal mogelijk is. Wil je met andere woorden graag een overhemd op maat van je wensen ontwerpen en dat niet alleen voor jezelf, maar bijvoorbeeld ook voor je partner? Aarzel dan geen moment langer en bestel ook jouw maatwerk overhemd nu hier bij Shirt On Size!

Gratis opnemen van je maten

Een maatwerk overhemd laten ontwerpen kan uiteraard niet zonder een goed beeld te hebben van de maten waarover je als klant beschikt. Wanneer je ook een maatwerk overhemd bij ons wenst te bestellen zal je dan ook een keuze moeten maken uit de verschillende mogelijkheden die wij op dit vlak aanbieden. Zo is het mogelijk om je maten te laten opnemen door onze specialist en dat op afspraak. Heb je met andere woorden uitsluitend 's avonds of in het weekend tijd, dan is dat geen enkel probleem. De inmeetservice die wij van Shirt On Size aan onze klanten aanbieden is overigens helemaal gratis waardoor je op dit vlak geen rekening dient te houden met extra kosten. Wil je, je maten liever zelf opmeten? Ook dat is mogelijk. Wij bieden onze klanten hiervoor een volledig gratis meetlint aan!

Maatwerk overhemd tegen de best mogelijke prijs

Van een maatwerk overhemd is bekend dat ze over het algemeen slechts kan worden aangekocht tegen een zeer hoog prijskaartje. Daar willen wij bij Shirt On Size graag verandering in brengen. Bij ons ben je als klant dan ook steeds verzekerd van een prachtig maatwerk overhemd die beschikt over een uitstekende kwaliteit, maar dan wel zonder dat je rekening dient te houden met een torenhoog prijskaartje. Op deze manier blijft een maatwerk overhemd voor ieders budget meer dan betaalbaar. Ben je met andere woorden ook op zoek naar een betaalbaar maatwerk overhemd? Twijfel dan geen moment langer en bestel ze vandaag nog hier bij Shirt On Size!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter