• Lorem ipsum

Mooie blouse op maat voor dames bestellen

26 Mar 2016
door Stefan Molders | Molders Media

Zelf een blouse op maat ontwerpen? Dat kan!

Indien je er voor kiest om zelf blouses op maat te ontwerpen hier bij Shirt On Size zal je merken dat, dat op een zeer eenvoudige manier kan gebeuren. Door gebruik te maken van onze module geef je bijvoorbeeld snel en eenvoudig aan van welke stof er gebruik dient te worden gemaakt en ook de pasvorm en het type mouwen wordt uiteraard aangehaald. Wanneer je deze keuzes hebt gemaakt wordt er bovendien speciale aandacht besteed aan het type kraag en wat verder te denken van de manchet en de verschillende zijden van een blouse? Al deze verschillende mogelijkheden (die slechts het topje van de ijsberg vormen) zorgen er voor dat je bij ons daadwerkelijk over de mogelijkheid beschikt om een blouse op maat te maken die al je verwachtingen zal weten in te lossen.

Hoeveel kost een maatwerk blouse?

De eerste bedenking die veel vrouwen zich maken wanneer ze een blouse op maat willen bestellen is hoeveel deze moet kosten. Het is namelijk algemeen bekend dat maatwerk alles behalve goedkoop is... toch kan het gelukkig ook anders. Een blouse op maat bestellen hier bij Shirt On Size zorgt er immers voor dat je kan genieten van een zeer toegankelijk prijskaartje. Een blouse op maat maken kan bij ons dan ook voor de prijs van amper 79 euro alle kosten inbegrepen. Dit is een prijs die er voor zorgt dat een maatwerk blouse voor iedereen, ongeacht het beschikbare budget toegankelijk blijft. Daar komt verder bij dat er voor de verzending van je blouse geen extra kostprijs in rekening wordt gebracht en ook het inmeten kan bij ons volledig gratis gebeuren!

Bestel jouw blouses op maat nu bij Shirt On Size!

Wanneer je op zoek bent naar een blouse op maat mag het inmiddels duidelijk zijn dat wij van Shirt On Size perfect al je verwachtingen kunnen inlossen. Een blouse op maat bij ons bestellen zorgt er dan ook voor dat je bent verzekerd van de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien wordt de ontworpen blouse snel bij je thuis afgeleverd en bieden we onze klanten een 100 procent tevredenheidsgarantie aan. Ook overtuigd? Twijfel dan geen moment langer en bestel jouw maatwerk blouse vandaag nog hier bij Shirt On Size!

Reacties
Estella Buurman
9 Sep 2020
Ik draag maat 46 en heb lange armen! Ik wil graag een witte overhemd blouse mét manchetten .
Verkoopt u ook stoffen waar ik uit kan kiezen?
Wat zijn ongeveer de kosten ?
Graag hoor ik van u
Vr gr Estella Buurman
Laat een reactie achter