/
(0) Artikelen
Klantenservice:
+31 (0)79 888 38 51

[email protected]

Ontwerp je maat overhemd precies zoals jij dat wil!

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders | Molders Media
  • Geplaatst in Maat overhemd
  • 0
Ontwerp je maat overhemd precies zoals jij dat wil!

Het via het internet ontwerpen van een maat overhemd is iets waar veel mensen nog steeds een beetje weigerachtig tegenover staan. Het kan toch namelijk nooit dat je op deze manier een overhemd kan ontwerpen die perfect al je verwachtingen zal weten in te lossen? Toch wel! Wij van Shirt On Size bieden onze klanten bijvoorbeeld de mogelijkheid om door gebruik te maken van een handige en overzichtelijke module een hemd te maken geheel op basis van hun eigen verwachtingen. Door telkens een keuze te maken uit verschillende mogelijkheden wordt er voor gezorgd dat uiteindelijk een overhemd ontstaat die zowel op vlak van stijl als kwaliteit uniek is. Wanneer ook jij een maat overhemd wenst in huis te halen zetten we graag even op een rijtje hoe je hiervoor precies te werk kan gaan.

Maat overhemd voor dames en heren

Allereerst is het zo dat een maat overhemd hier bij Shirt On Size zowel kan worden ontworpen voor dames als voor heren. De maat overhemden die bij ons worden besteld worden bovendien vervaardigd uit de beste stoffen. Bij ons kan je dan ook een keuze maken tussen Zwitsers, Sea Island en Egyptisch katoen in tal van verschillende uitvoeringen. Voor welke van deze stoffen je uiteindelijk ook zal kiezen, zowel op vlak van design als op vlak van duurzaamheid zal ze ongetwijfeld in de smaak vallen. Het feit dat we de mogelijkheid aanbieden om zowel een maat overhemd voor dames als voor heren te maken zorgt er uiteraard ook voor dat diverse kleuren en motieven tot de mogelijkheden behoren.

Diverse keuzes

Wanneer je het type maat overhemd hebt gekozen (voor dames of heren) is het tijd om verder te gaan in de module. Zo kan je een keuze maken uit drie verschillende pasvormen, te weten slim fit, semi fit of regular fit. Bovendien bestaat er een verschil tussen korte en lange mouwen en ook de boord evenals de manchet waar gebruik van wordt gemaakt kan verschillen. Tijdens het doorlopen van de module zullen er je niet alleen keuzes worden aangeboden die betrekking hebben tot het ontwerp van je maat overhemd, daarnaast zal er ook worden gekeken naar bijvoorbeeld de kleur van de knopen. Al deze verschillende keuzes zorgen er in ieder geval voor dat er een overhemd ontstaat die alle vooropgestelde verwachtingen zonder enig probleem zal weten in te lossen!

Maat overhemd bepalen

De maat van je overhemd bepalen kan bij Shirt On Size op tal van verschillende manieren. In eerste instantie bieden we al onze klanten de mogelijkheid aan om gebruik te maken van een gratis inmeetservice. Deze service zorgt er voor dat je maten worden opgenomen door een echte professional. Voor het opnemen van de maten van je overhemd kan je een afspraak maken die perfect zowel 's avonds als in het weekend plaats kan vinden. Het maat overhemd zelf opmeten is uiteraard ook een optie, maar waarschijnlijk beschik je thuis niet over een meetlint? Wanneer je zelf de maat overhemd wil bepalen is dat geen probleem, want bij Shirt On Size kan je geheel gratis een kwalitatief meetlint verkrijgen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.