• Lorem ipsum

Overhemd op maat laten maken uit Oxford stof

23 Oct 2016
door Stefan Molders - Molders Media

Zachte stof voor een uitstekend comfort

Het eerste kenmerk van de Oxford stof gaat schuil in het zachte materiaal en is een mooie volle stof. Dit materiaal zorgt er voor dat je altijd kan rekenen op een uitstekend draagcomfort. Een overhemd op maat laten maken is namelijk één ding, maar het spreekt voor zich dat deze ook in alle situaties gewoon goed moet zitten en moet aanvoelen. Dat is in het geval van de Oxford stof ongetwijfeld zo. Deze stof zorgt er voor dat je met veel plezier iedere keer opnieuw je maatwerk overhemd uit de kast zal halen. Alleen al hierdoor kan je reeds rekenen op een werkelijk uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die je bij gewone standaard overhemden uiteraard nooit kan ervaren, in tegendeel.

Een duurzaam overhemd op maat laten maken

Wanneer je er voor kiest om een overhemd geheel op maat van jouw wensen te laten maken is het niet meer dan normaal dat je wil dat deze gedurende een zo lang mogelijke periode mee blijft gaan. Wanneer je een standaard hemd in de winkel koopt heb je vaak geen concreet beeld van de duurzame eigenschappen waarover de stof in kwestie beschikt, maar dat is wel het geval bij een hemd welke op maat wordt gemaakt met behulp van de Oxford stof. Zoals eerder reeds aangegeven kan je bij een dergelijk hemd namelijk altijd rekenen op de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding waardoor je er met alle plezier veelvuldig gebruik van zal maken.

Geweven in een mandweefsel

Wanneer je kiest voor een overhemd uit de Oxford stof kies je voor een overhemd welke bestaat uit een stof die is geweven in een mandweefsel. Ze beschikt over twee evenwijdige kettinggarens evenals een zacht gesponnen vulgaren. Dit maakt dat de Oxford stof niet alleen geschikt is voor een mooi overhemd om in je privé te dragen, ook wanneer je op zoek bent naar een mooi business overhemd om aan te trekken onder een pak zal je merken dat Oxford al je verwachtingen zonder probleem zal weten in te lossen.

Geschikte stof voor privé en zakelijke doeleinden

Indien je een overhemd geheel op maat van jouw wensen laat maken is het niet meer dan normaal dat je dit kledingstuk in de meest uiteenlopende situaties zal willen kunnen dragen. Dat is perfect mogelijk indien je kiest voor een overhemd die is gemaakt uit de Oxford stof. Deze stof leent zich dan ook niet alleen uitstekend voor het maken van een prachtig business hemd, bovendien behoort ook een sportief overhemd voorzien van een zogenaamde button down boord tot de mogelijkheden!
 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter