• Lorem ipsum

Overhemd op maat van het sterke Twill kopen

24 Sep 2016
door Stefan Molders - Molders Media

Een diagonaal patroon

Vooraleer een bepaalde stof te kopen voor jouw overhemd spreekt het voor zich dat je rekening zal willen houden met bijvoorbeeld het patroon waar deze over beschikt. In het geval van een Twill weving is er telkens sprake van een sprekend, diagonaal patroon waardoor je overhemd op maat een strakke uitstraling zal krijgen die in de meest uiteenlopende situaties prima tot haar recht komt. Het diagonaal patroon dat in Twill overhemden is terug te vinden zorgt er bovendien voor dat ze niet alleen erg leuk en geschikt zijn om te dragen onder een strak pak, maar ook zeker in je privé sfeer.

Zachte stof welke minder kreukt

Hoe belangrijk de uitstraling van een overhemd ook mag zijn, uiteindelijk is het voor het merendeel van de mensen vooral het draagcomfort welke van doorslaggevend belang is. Ook op dit vlak heb je van Twill helemaal niets te vrezen, in tegendeel. Twill staat er namelijk om bekend een stof te zijn die niet alleen zeer zacht is, maar die bovendien ook niet zo snel kreukt. De zachte textuur van de stof is interessant omdat je gloednieuwe overhemd op maat op deze manier werkelijk heerlijk aanvoelt op je huid. Het feit dat de stof niet snel kreukt zorgt er op haar beurt dan weer voor dat zakenmensen die lange dagen kloppen altijd kunnen rekenen op een optimale uitstraling, zelfs in de meest slopende omstandigheden. Dit alles geeft aan dat Twill een stof is waar liefhebbers van overhemden op maat zich zeker en vast door zullen laten verleiden.

Een gegarandeerd sterke kwaliteit

Tot slot is het ook altijd interessant om een beeld te hebben van de duurzaamheid waar je gloednieuwe overhemd op maat over zal beschikken. Wanneer we deze eigenschappen gaan bekijken kunnen we vaststellen dat Twill zich eveneens op positieve wijze weet te onderscheiden ten opzichte van tal van andere stoffen. Twill staat er immers om bekend een bijzonder sterke stof te zijn waardoor een lange levensduur is gegarandeerd. In het bijzonder voor mensen die er voor kiezen om een overhemd op maat te laten maken is duurzaamheid vaak toch een cruciale eis waar lang niet alle stoffen aan tegemoet weten te komen. Dat geldt wel voor Twill waardoor deze stof een extra interessant voordeel met zich meebrengt!
 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter