/
(0) Artikelen
Klantenservice:
+31 (0)79 888 38 51

[email protected]

Overhemden op maat online aankopen

Overhemden op maat online aankopen

Overhemden op maat, veel mensen dromen er van, maar minstens even veel laten zich toch nog weerhouden van een aankoop omdat ze vrezen dat dergelijke hemden bijzonder duur zijn. We kunnen deze stellen gelukkig meteen weerleggen. Wij van Shirt On Size hebben er immers voor gekozen om maatwerk overhemden betaalbaar te maken voor iedereen, ongeacht het budget waarover je beschikt. Denk je dat een dergelijk hemd in huis halen je altijd verschillende honderden euro's moet kosten? Denk dan maar opnieuw. Wij maken het mogelijk om een prachtig maatwerk hemd in huis te halen tegen een kostenplaatje van slechts 79 euro alles inbegrepen. Klinkt dit voor jou ook zo interessant? Aarzel dan niet langer, lees snel verder en ontdek wat de overhemden op maat van Shirt On Size zo interessant maakt.

Kosten voor overhemden op maat

Overhemden op maat online bestellen zorgt er voor dat je eenvoudig prijzen kan vergelijken. In alle gevallen zal je merken dat de maatwerk overhemden van ons het scherpst geprijsd zijn. We bieden onze klanten bovendien een geheel gratis inmeetservice aan. Alsof dit nog niet voldoende is zal je bestelling nadat deze is ontworpen geheel gratis worden verzonden. Zo wordt er voor gezorgd dat ook vervelende verzendkosten het totale kostenplaatje van je bestelling niet nodeloos verhogen. Dit alles zorgt er voor dat overhemden op maat online aankopen bij Shirt On Size steeds een goed idee is!

Volledig aangepast aan jouw wensen

Overhemden op maat online kopen via bijvoorbeeld Shirt On Size zorgt er voor dat je als klant een keuze kan maken uit een ongelofelijk aanbod aan mogelijkheden. Bekend is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een unieke monogram in je overhemd te laten verwerken. Wil je graag de knopen van je gloednieuwe hemd niet zien of heb je een specifieke kraag in gedachten? Al deze wensen kunnen meteen op onze website worden doorgevoerd in je ontwerp. Op deze manier ontstaat ongetwijfeld een hemd die de verwachtingen perfect zal weten in te lossen. Het spreekt voor zich dat het overhemd van je keuze eveneens volledig wordt gemaakt op basis van de maten van je lichaam. Je kan er op dit vlak voor kiezen om je nieuwe overhemd gratis te laten inmeten of je kan een gratis meetlint bestellen om dit zelf te doen.

Keuze uit een groot aantal stoffen

Overhemden op maat online bestellen zorgt er veelal voor dat je slechts een keuze kan maken uit een handvol minder kwalitatieve stoffen. Ook daar brengen wij hier bij Shirt On Size graag verandering in. Wij hebben er dan ook voor gekozen om onze klanten de mogelijkheid aan te bieden om een keuze te maken uit een mooie hoeveelheid Egyptisch katoen, Sea Island katoen en Zwitsers katoen in verschillende uitvoeringen. Deze stoffen zien er niet alleen fantastisch uit en voelen zacht aan, bovendien worden ze gekenmerkt door een uitstekende duurzaamheid waar menig kledingmerk jaloers op zou zijn. Wil je ook overhemden op maat online bestellen die perfect al je verwachtingen zullen inlossen? Dan mag het alvast duidelijk zijn dat kiezen voor Shirt On Size beslist een aanrader is!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.