• Lorem ipsum

Overhemden op maat zonder reliëf van een poplin stof

12 Nov 2016
door Stefan Molders - Molders Media

In platbinding geweven

Wanneer je kiest voor overhemden op maat die zijn gemaakt van poplin wordt er gekozen voor een stof die in fijne, gelijkmatige en stevige katoenen garens in een platbinding is geweven. Het valt meteen op dat de zogenaamde kettinggarens bij deze overhemden op maat veel dichter op elkaar liggen dan de inslaggarens. Bovendien valt op dat de inslaggaren bij poplin ook dikker zijn dan het kettinggaren. Dit zorgt er op haar beurt dan weer voor dat er dwars ribbels ontstaan. Op deze manier ontstaat een geheel unieke uitstraling waar tegenwoordig bijzonder graag gebruik van wordt gemaakt wanneer het overhemden op maat betreft.

Uniek strijkcomfort

We trappen een open deur in wanneer we zeggen dat de stoffen waaruit overhemden op maat vaak worden gemaakt doorgaans helemaal niet zo eenvoudig te strijken zijn. Voor de persoon in kwestie die de overhemden draagt is dit uiteraard niet zo'n groot probleem, maar dat is het wel voor degene die het overhemd moet gaan strijken. Door te kiezen voor overhemden op maat van poplin wordt dit probleem verholpen. Deze stof is namelijk bijzonder eenvoudig te strijken. Het spreekt voor zich dat ook dit niet onbelangrijke voordeel bijdraagt aan het aantal keren dat je gebruik gaat maken van dit overhemd op maat. Een overhemd dat lastig te strijken is blijft immers doorgaans heel wat langer in de wasmand liggen.

Overhemden op maat in diverse kleuren

Wanneer je van plan bent om overhemden op maat te laten maken spreekt het voor zich dat je extra aandacht zal willen besteden aan hoe deze er precies uit zullen komen te zien. Ook voor hemden van poplin geldt namelijk dat deze uiteraard aangekocht kunnen worden in tal van verschillende kleuren. Of je nu met andere woorden een strak wit, stijlvol zwart of een opvallend blauw hemd wenst te kopen in deze fantastische stof, het behoort doorgaans allemaal tot de mogelijkheden. Zo beschikt jouw gloednieuwe overhemd op maat precies over die uitstraling die jij wenst.

Een vaak gebruikte en populaire stof

De verschillende unieke eigenschappen die aan poplin zijn verbonden zorgen er voor dat het vandaag de dag een vaak gebruikte en bovendien populaire stof betreft waar veel mensen met plezier gebruik van maken. Poplin is niet alleen een erg mooie en comfortabele stof om te dragen, daarnaast draagt ook het unieke strijkgemak uiteraard bij aan de algehele populariteit waarover ze beschikt. Vind je het met andere woorden niet alleen belangrijk dat je een echt mooie stof in huis haalt, maar moet deze ook nog eens eenvoudig te onderhouden zijn? Dan is kiezen voor overhemden op maat van poplin stof voor jou ongetwijfeld een aanrader!
 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter