/
(0) Artikelen
Klantenservice:
+31 (0)79 888 38 51

info@shirtonsize.nl

Blog | Inspiratie voor OVERHEMDEN op MAAT

Hoe een overhemd op maat ontwerpen bij Shirt On Size?

Hoe een overhemd op maat ontwerpen bij Shirt On Size?

Veel mensen ondervinden nog steeds de grootst mogelijke moeite om in een gewone winkel een echt goed passend overhemd te vinden. Misschien zijn bijvoorbeeld de mouwen wel net iets te lang of juist te kort? Een ander vaak voorkomend probleem is dat het overhemd in kwestie dan wel goed zit rond de borst, maar juist veel te wijd is rondom de buik of daar net veel te strak zit. Of het overhemd is in zijn geheel te kort. Dit zijn stuk voor stuk vervelende problemen waar je geen rekening mee dient te houden wanneer je een overhemd op maat laat ontwerpen, bijvoorbeeld hier bij Shirt On Size!

Een overhemd op maat van Egyptisch katoen

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Een overhemd op maat van Egyptisch katoen

Wil je graag een overhemd op maat laten maken? In dat geval kan het wellicht interessant zijn om er voor te kiezen om hiervoor gebruik te maken van Egyptisch katoen. Dit type katoen weet zich te onderscheiden van andere soorten katoen door middel van de extra lange vezels waarover ze beschikt. Bovendien is ook de grote zuiverheid van het materiaal uiteraard een niet onbelangrijk voordeel. Een overhemd op maat laten maken door middel van Egyptisch katoen is dan ook kiezen voor een prachtig overhemd welke niet alleen over een zeer mooie uitstraling beschikt, maar die je ook nog eens erg lang zal kunnen dragen. Ook geïnteresseerd in een overhemd op maat van Egyptisch katoen? Lees dan snel verder en ontdek alle voordelen van deze bijzondere stof!

Hoe het juiste overhemd kiezen?

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Hoe het juiste overhemd kiezen?

Het juiste overhemd kiezen is toch iets lastiger dan op het eerste zicht wordt gedacht. Steeds meer mensen kiezen er voor om een overhemd te bestellen omdat dit kledingstuk niet langer uitsluitend wordt gedragen in het bedrijfsleven, maar ook gewoon privé. Wanneer je een overhemd wenst te bestellen zijn er in ieder geval verschillende factoren die jouw keuze zullen beïnvloeden. Het betreft hier niet alleen de stof waar gebruik van wordt gemaakt, maar ook de kleur evenals de stijl waar het hemd in kwestie over dient te beschikken. Om er zeker van te zijn dat jij uiteindelijk kiest voor het juiste overhemd raden we je aan om goed rekening te houden met de tips die we je geven in dit artikel.

Overhemden op maat zonder reliëf van een poplin stof

Overhemden op maat zonder reliëf van een poplin stof

Vandaag de dag kiezen bijzonder veel mensen die geïnteresseerd zijn in overhemden op maat voor een stof waar een zeker reliëf in terug te vinden is. Op die manier oogt het overhemd meteen een stuk minder eenvoudig waardoor ze uitblinkt in combinatie met bijvoorbeeld een strak pak. Anderzijds is lang niet iedereen voor een dergelijk reliëf te vinden. Veel mensen geven er dan ook net de voorkeur aan om gebruik te kunnen maken van een strakke stof welke juist niet over een reliëf beschikt. Wanneer dat ook voor jou geldt is het wellicht interessant om even in de richting te kijken van overhemden die zijn gemaakt van de stof poplin. Dergelijke overhemden hebben geen reliëf waardoor ze erg strak ogen en zowel in je privé als voor zakelijke doeleinden perfect gedragen kunnen worden.

Overhemd op maat laten maken uit Oxford stof

Overhemd op maat laten maken uit Oxford stof

Een overhemd op maat laten maken begint uiteraard bij de keuze van de stof waar gebruik van wordt gemaakt. Op vlak van stoffen voor maatwerk overhemden is het vandaag de dag mogelijk om een keuze te maken uit een groot aantal verschillende mogelijkheden. Een zeer populaire stof waar dan ook erg vaak gebruik van wordt gemaakt is evenwel de Oxford stof. Deze stof combineert namelijk een bijzonder zacht en daardoor zeer comfortabel gevoel met een uitstekende duurzaamheid. Door te kiezen voor een maatwerk overhemd van Oxford stof beschik je dan ook over een kledingstuk die je met veel plezier gedurende een lange tijd zal dragen.