• Lorem ipsum

Shirts op maat bestellen voor een unieke gebeurtenis

19 Mar 2016
door Stefan Molders | Molders Media

Hoeveel kost een shirt op maat?

De eerste vraag die mensen zich altijd stellen wanneer het aankomt op het aankopen van een bepaald kledingstuk op maat is hoeveel dit precies moet kosten. Al snel wordt verwacht dat er een prijskaartje tegenover staat van enkele honderden euro's. We kunnen je alvast geruststellen, dat is bij ons zeker en vast niet het geval. Indien je er voor kiest om shirts op maat te laten maken hier bij Shirt On Size kan je een uniek exemplaar ontwerpen voor een prijs van amper 79 euro. In deze prijs is alles inbegrepen. Dit zorgt er voor dat een maatwerk shirt meer dan ooit voor ieders budget tot de mogelijkheden behoort.

Laten inmeten of zelf maten opnemen?

Indien je een bepaald kledingstuk op maat wil laten maken zal je uiteraard willen dat deze zo optimaal mogelijk aansluit op je lichaam. Dit zorgt er voor dat steeds de maten van de persoon voor wie het shirt is bestemd moeten worden genomen. Bij Shirt On Size wordt de mogelijkheid aangeboden om jezelf te laten inmeten door een echte professional. Dit gebeurt steeds op afspraak waardoor dit probleemloos kan worden ingepland in jouw agenda. Wil je liever niet dat het inmeten wordt uitgevoerd door iemand anders en kan je prima zelf je maten opnemen? In dat geval kan je bij ons geheel gratis een meetlint bestellen waarmee je aan de slag kan!

Ook zo voordelig mogelijk shirts op maat bestellen?

Heeft bovenstaande je overtuigd en zou je graag ook verschillende shirts op maat willen aankopen? In dat geval bieden wij je hier bij Shirt On Size diverse interessante voordelen aan. Niet alleen is het inmeten namelijk gratis, dit geldt ook voor de verzending van je bestelling. Daarnaast garanderen wij onze klanten een 100 procent tevredenheidsgarantie en beschik je uiteraard over de mogelijkheid om je bestelling in alle veiligheid te betalen. Klinkt dit alles voor jou als muziek in de oren en wil je eveneens kunnen genieten van de sublieme voordelen van shirts op maat? Twijfel dan niet langer en haal ook jouw uniek en zeer betaalbaar exemplaar vandaag nog in huis hier bij Shirt On Size!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter