/
(0) Artikelen
Klantenservice:
+31 (0)79 888 38 51

[email protected]

Snel en eenvoudig een overhemd op maat laten maken

Snel en eenvoudig een overhemd op maat laten maken

Kiezen voor een overhemd op maat brengt verschillende zeer interessante voordelen met zich mee. In eerste instantie zorg je er op deze manier namelijk voor dat je gloednieuwe overhemd perfect al je verwachtingen zal weten in te lossen. Indien je er voor kiest om een overhemd gewoon in de plaatselijke winkel aan te kopen, dan kan het zomaar gebeuren dat deze toch niet zo goed past als je in eerste instantie had verwacht. Dat is natuurlijk bijzonder vervelend, want ook een overhemd dat niet op maat is gemaakt kan behoorlijk duur zijn. Hier bij Shirt On Size bieden we onze klanten de mogelijkheid aan om een overhemd op maat te laten maken met de stof die zij wensen in combinatie met alle personalisaties die mogelijks aan een hemd uitgevoerd kunnen worden. Het mag dan ook duidelijk zijn, wil je een nieuw overhemd aankopen, maar moet deze perfect aansluiten op je lichaam? In dat geval ben je hier bij Shirt On Size beslist aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor een overhemd op maat?

Zoals reeds aangegeven zijn er aan het aankopen van een hemd op maat verschillende interessante voordelen verbonden. Het belangrijkste voordeel gaat schuil in het feit dat het hemd van je keuze perfect zal voldoen aan je verwachtingen. Dat is niet zo voor de hand liggend wanneer je een standaard hemdje aankoopt in een plaatselijke winkel. Veel mensen hebben een zeer specifiek beeld van het hemd die ze in huis willen halen, maar doen er een behoorlijk lange tijd over vooraleer ze deze vinden. Die tijd kan je perfect investeren in andere dingen, zoals iets leuks doen met je gezin. Een overhemd op maat aankopen hier bij Shirt On Size zorgt er voor dat je meteen over een hemd beschikt die zowel op vlak van uitstraling als draagcomfort al je wensen zal weten in te lossen.

Overhemd op maat voor dames en heren

Een overhemd op maat laten maken is hier bij Shirt On Size niet alleen mogelijk voor mannen, ook voor vrouwen bieden we de mogelijkheid aan om een hemd te ontwerpen die absoluut uniek is. Maak een keuze uit verschillende pasvormen en boorden, kies de kleur van de knopen en wat te denken van het toevoegen van een monogram? De veelzijdige mogelijkheden om een echt uniek hemd op maat te ontwerpen hier bij Shirt On Size zorgt er voor dat iedereen die de meest optimale kleding wenst te dragen hier aan het juiste adres is. Of je nu een maatwerk overhemd nodig hebt om te dragen op je werk of bijvoorbeeld op een speciale gelegenheid, wij bieden je alle mogelijkheden waarnaar je op zoek bent om een prachtig kledingstuk te ontwerpen tegen een zeer toegankelijk prijskaartje!

Bestel jouw maatwerk overhemd vandaag nog!

Hebben bovenstaande voordelen van een overhemd op maat je weten te overtuigen? Zou je bijgevolg ook graag een dergelijk hemd willen laten ontwerpen? Dat kan! Wanneer jouw prachtige, unieke hemd is gemaakt kan je bovendien ook nog eens rekenen op gratis verzending. Het door jouw ontworpen hemd wordt dan ook niet alleen snel, maar ook zonder meerprijs bij je thuis afgeleverd!

Reacties

 1. Chris de Jong Chris de Jong

  Beste Chris,
  Als jullie de corona goed zijn doorgekomen zou ik graag nog een aantal overhemden willen bestellen. Hoe kan ik de stoffen kiezen en ik zou graag de mouwaanzetter wat ruimer willen dan die van de eerste/ vorige bestelling. Hoe kan ik dat met je afspreken?

  Met vriendelijke groet,

  Chris de Jong

 2. Monique Stokman Monique Stokman

  Ik heb een favourite blouse die bijna vergaan is, kan ik die bij jullie laten namaken.
  ik kan het voorbeeld toezturen.

  ik hoor graag van u,
  groet,
  Monique

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.