• Lorem ipsum

Voordelig een hemd op maat ontwerpen bij Shirt On Size

27 Feb 2016
door Stefan Molders | Molders Media

Een hemd op maat voor een speciale gebeurtenis

Wanneer je als man of vrouw (of allebei) uitgenodigd bent voor een speciale gebeurtenis spreekt het voor zich dat je graag zo optimaal mogelijk voor de dag zal willen komen. Een hemd op maat laten maken zorgt er wat dit betreft voor dat het op dit vlak reeds helemaal goed zit. Hier bij Shirt On Size bieden we zowel mannen als vrouwen de mogelijkheid aan om een keuze te maken uit een enorm aanbod aan mogelijkheden om hun nieuwe overhemden te personaliseren. Gaande van een specifieke pasvorm tot een bepaald contrast en een eventueel monogram, het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Perfecte kleding voor op het werk

Heel wat bedrijven eisen tegenwoordig van hun medewerkers dat ze op het werk verschijnen in onberispelijke kleding. Dat is niet meer dan normaal, want het feit dat je als medewerker in contact komt met de klanten zorgt er uiteraard voor dat je een stukje van het imago van het bedrijf vertegenwoordigd. In deze situatie kan je het je uiteraard niet veroorloven om niet over passende kleding te beschikken. Door het bestellen van een hemd op maat hier bij Shirt On Size zorg je er in ieder geval voor dat dit probleem als sneeuw voor de zon verdwijnt. Een hemd op maat laten maken bij ons zorgt er namelijk voor dat je steeds over een prachtig kledingstuk beschikt en dat zonder dat je diep in de portefeuille dient te tasten.

Scherp geprijsd overhemd op maat bij Shirt On Size

Met de kwaliteit van een overhemd op maat zit het bij Shirt On Size dus helemaal goed, maar er is meer. Zoals eerder reeds aangegeven denken veel mensen namelijk dat een overhemd op maat net als ander maatwerk steeds gepaard gaat met een stevig kostenplaatje. Hier bij Shirt On Size stellen we evenwel alles in het werk om deze aanzienlijk te beperken. Zo worden er geen kosten in rekening gebracht voor het inmeten van je gloednieuwe overhemd en bovendien worden er ook geen verzendkosten aangerekend. Klinkt dit alles voor jou ook als muziek in de oren en wil je ook graag een overhemd op maat aankopen? Aarzel dan niet langer en bestel jouw exemplaar vandaag nog hier bij Shirt On Size!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter