/
(0) Artikelen
Klantenservice:
+31 (0)79 888 38 51

[email protected]

Waarom elke man een overhemd op maat nodig heeft

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders | Molders Media
  • Geplaatst in overhemd op maat
  • 0
Waarom elke man een overhemd op maat nodig heeft

Je kan clownsschoenen dragen, je haar kan alle kanten op staan behalve de juiste en je kan transpireren alsof je net de marathon gelopen hebt, maar met een overhemd aan ben je als man ondanks al deze mankementen nog altijd aantrekkelijk. Het dragen van een overhemd ziet er namelijk verzorgd, stijlvol en modieus uit, maar is ondertussen ook gewoon stoer en casual. Althans, in de meeste gevallen. Zo nu en dan zijn overhemden namelijk niet op maat en dan zijn alle eerdere loftuitingen niet van toepassing. Een te kort overhemd oogt namelijk wat onverzorgd, alsof je hem al een paar jaar te lang draagt en geen zin hebt om een nieuwe aan te schaffen, en een te lang overhemd is al even slonzig. Overhemden die niet op maat zijn en daarom niet goed vallen over de schouders, te strak zitten rond de taille of te wijd bij de armen zijn al even erg om te aanschouwen en bovendien ook niet erg fijn om te dragen. Om deze redenen is het verstandig om je overhemden op maat te laten maken. Een bedrijf dat het op maat maken van overhemden als beste kan is Shirt On Size.

Een webshop met overhemden op maat

Een online webshop die overhemden op maat levert, dat klinkt misschien wat vreemd, maar toch is het zo! Bij Shirt On Size kun je namelijk op twee manieren aan een maatoverhemd komen. De eerste optie is om de vaklui van Shirt On Size bij je thuis te laten komen. Na een korte kennismaking en de uiting van de wensen van jou als klant, bieden deze kenners je advies en word je van perfect opgemeten. Deze optie is vooral aan te raden als het de eerste keer is dat je een overhemd op maat gaat laten maken. Je kan echter ook jezelf opmeten en deze metingen naar de zaak doorsturen. Om jezelf op de juiste manier op te meten, biedt Shirt On Size op hun site een meetlint en andere tips. Wanneer je je maten al precies weet omdat je al eens eerder bent opgemeten, kun je het opsturen van je gegevens natuurlijk ook gelijk doen. Er wordt dan gelijk aan de slag gegaan en werk gemaakt van jouw overhemd op maat.

Een overhemd op maat helemaal in jouw stijl

Bij Shirt On Size vinden ze dat een overhemd pas helemaal op maat is, als deze ook qua kleur, stof en knopen perfect bij jou past. Het gaat dus niet alleen om de pasvorm, maar ook om de totaalbeleving van je nieuwe overhemden. Pas wanneer alles aan je op maat gemaakte overhemd jou bevalt, voel je je er helemaal op je gemak in. Daarom kun je bij Shirt On Size kiezen uit alle mogelijke kleuren, tal van stoffen (Egyptisch, Sea Island en Zwitsers katoen) en verschillende soorten knopen. Zo maak je jouw overhemd op maat helemaal af.

De levering van jouw overhemd op maat

Je oude, slonzige, te lange overhemd in een kleur die je eigenlijk niet aanstond, kun je enkele weken na de bestelling van je overhemd op maat al weggooien. Binnen drie á vier weken wordt je nieuwe favoriete kledingstuk, helemaal naar jou wens gevormd, namelijk al gratis bij je thuis bezorgd. Je nieuwe op maat gemaakte overhemd past precies door de brievenbus en dus hoef je op het moment van afleveren niet thuis te zijn. Jij hoeft je dus nergens druk om te maken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.