(0) Artikelen
Klantenservice:
+31 (0)79 888 38 51

info@shirtonsize.nl

Privacy Policy

Home > Privacy policy


Privacy policy Shirt On Size

Als je Shirt On Size bezoekt, verzamelen we verschillende gegevens van je. Hieronder leggen we precies uit hoe en waarom. Eén ding staat voorop: we gaan respectvol om met je privacy en behandelen je persoonsgegevens altijd vertrouwelijk. 

Privacybeleid Shirt On Size

Via onze website bij het registreren en aanmaken van jouw account verwerken wij privacygevoelige informatie, ook wel persoonsgegevens genoemd. 

Wij vinden het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Daarbij houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij:

  • duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;

  • het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

  • je eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist;

  • jouw gegevens niet doorgeven aan derde partijen, tenzij dat nodig is om de gevraagde dienst te kunnen leveren of wanneer wij daar wettelijk toe verplicht zijn;

  • wanneer wij jouw gegevens delen, afspraken maken met derde partijen om er o.a. voor  te zorgen deze niet voor andere doeleinden worden gebruikt;

  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken;

  • jouw recht respecteren om jouw persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Als je naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via onderstaande contactgegevens.

 Telefonisch

079 - 888 38 51 

Maandag tot en met zondag van 10.00 tot 22.00 uur

 E-mail

info@shirtonsize.nl

 Online via 'Mijn account-tickets'

Inloggen -  'Tickets"

 Post

Shirt On Size, Aanpassen klantgegevens

Glenn Millerrode 6, 2717 CB Zoetermeer

Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruik van onze website en het aanmaken van jouw account laat je bepaalde gegevens bij ons achter. Dat zijn hoofdzakelijk persoonsgegevens en eventueel jouw gemeten lichaamsmaten. 

Persoonsgegevens

Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die je op onze websites gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van jou verwerken:

  • naam

  • bedrijfsgegevens

  • adres , postcode , woonplaats

  • land

  • e-mailadres

  • geboortedatum

  • geslacht

  • informatie die je zelf invult in een open veld, zoals in een blogartikel, review of een bericht in het contactformulier

  • klantnummer

  • technische meetgegevens van de apparatuur zoals IP-adres, MAC-adres, identifiers in cookies en jouw surfgedrag op onze websites

  • telefoonnummer

  • lichaamsmaten voor het maken van jouw patroon :-)

Doeleinden

Wij verwerken bovenstaande gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden (mede afhankelijk van welke diensten of functionaliteiten jij gebruikt):

  • om jou de mogelijkheid te bieden artikelen te bestellen via onze websites en gebruik te maken van alle functionaliteiten en diensten op de websites.

  • om jouw bestelling te verwerken en je te informeren over het verloop daarvan.

  • om met jou te communiceren door middel van het verzenden van elektronische nieuwsbrieven en/of post.

  • om jou gepersonaliseerde advertenties en content aan te bieden.

  • reviews & klanttevredenheidsonderzoek.

  • om jou gepersonaliseerde nieuwsbrieven te versturen op basis van jouw interesses.

  • om jouw gegevens te verwerken voor mogelijke deelname aan prijsvragen en andere acties, zodat we je kunnen bereiken wanneer je iets gewonnen hebt en onze dienstverlening te kunnen verbeteren.

  • om jouw vragen te beantwoorden of jouw klachten te behandelen via social media, e-mail, per post of telefonisch.

  • om onze websites te verbeteren.

  • om je bestelling te verwerken en ervoor te zorgen dat je pakketje op het juiste adres aankomt. Je e-mailadres en telefoonnummer kunnen handig zijn voor overleg wanneer er iets met je pakket is, bijvoorbeeld als het pas later geleverd kan worden.

Verstrekking aan derden

Wij geven de door jou verstrekte gegevens door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de door jou bestelde producten, of aangevraagde diensten. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor de afhandeling van jouw betalingen (MultiSafepay) in onze webshop en geven we je gegevens door aan de postbezorger om de bestelling bij jou te bezorgen.

Wanneer wij jouw gegevens aan een derde verstrekken, zorgen wij er o.a. (met een overeenkomst) voor dat uw gegevens niet voor andere doeleneinden worden gebruikt. Ook komen wij hierin overeen dat jouw gegevens worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. 

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. Zoals bijvoorbeeld in geval van fraude. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht deze gegevens af te geven.

Cookies

Wij combineren jouw persoonsgegevens uit verschillende bronnen (zoals de gegevens uit je account en je aankopen in onze webshop) met elkaar, om jou de beste online ervaring te kunnen bieden.

Door jouw gegevens te combineren kunnen wij gepersonaliseerde aanbiedingen en gepersonaliseerde content sturen die aansluiten bij jouw interesses en aankoopgeschiedenis. Ook onze nieuwsbrief kunnen wij op deze manier voor jou personaliseren. Op deze wijze kunnen wij betere en gerichtere aanbiedingen doen. Zo wordt er voorkomen dat jij content of aanbiedingen op de verschillende websites te zien krijgt, die voor jou minder interessant zijn.

Bij het verzamelen en combineren van je gegevens maken we gebruik van cookies. Wil je meer weten over cookies? Lees dan onze cookieverklaring op de homepage.

Beveiligen en bewaren

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Dat wil zeggen dat wij de gegevens bewaren zolang dat nodig is om de door jouw gevraagde dienst te leveren. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht. Zoals bijvoorbeeld facturen, betaalgegevens en bestelgegevens minimaal 7 jaar voor de Belastingdienst.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacyverklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.

Minderjarigen

Als je 16 jaar of jonger bent, dan mag je uitsluitend onder toezicht van jouw ouders of wettelijke vertegenwoordigers gebruik maken van onze website.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen dan in deze privacyverklaring worden gepubliceerd. Jouw gegevens gebruiken wij nooit zonder toestemming voor andere doeleinden.

Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van jouw gegevens

Als je een account hebt kun je daarop inloggen om je gegevens in te zien en te wijzingen. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Shirt On Size via de volgende gegevens:

 Telefonisch

079 - 888 38 51

Maandag tot en met zondag van 10.00 tot 22.00 uur

 E-mail

Via het contactformulier op onze website of via info@shirtonsize.nl

 Online via 'Mijn Account'

Inloggen -  'Mijn account'

 Post

Shirt On Size, Aanpassen klantgegevens

Glenn Millerrode 6, 2717 CB Zoetermeer

Om misbruik te voorkomen vragen wij je, bij een schriftelijk verzoek tot inzage ,je adequaat te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie jouw BSN én jouw pasfoto af te schermen. Je kunt hier bijvoorbeeld de ‘KopieID’ app voor gebruiken.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Inwerkingtreding

Deze (vernieuwde) privacyverklaring is in werking getreden op 13 mei 2018.

Lees meer:

 

Afspraak maken?