• Lorem ipsum

Home > Retourneren

 

 

Retourneren

 

Download het formulier om een retourzending te melden

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ben je om wat voor reden niet 100% tevreden. Maak dit dan binnen 30 dagen na ontvangst kenbaar via onze klantenservice. Wij kijken dan samen naar een oplossing waarmee jij tevreden bent. Het overhemd kan geretourneerd worden mits ongewassen en ongebruikt. De verkregen pakbon of factuur dient wel altijd meegestuurd te worden. En het liefst in de originele verpakking.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

Nee, wij willen alleen tevreden klanten. Wij brengen daarom geen kosten in rekening voor het vervangen van het overhemd of het retourneren daarvan. Als wij het overhemd in goede orde ontvangen hebben zullen wij het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer.

Mijn bestelling is beschadigd, wat te doen?

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, dan proberen wij je verder te helpen.

Mag ik mijn bestelling te allen tijde retour sturen?

Als wij dit te samen zijn overeengekomen wel.

Hoe snel wordt mijn retour verwerkt?

Wanneer wij  het overhemd in goede orde hebben ontvangen, zullen wij dit binnen 14 dagen afhandelen en het verschuldigde bedrag terugstorten op jouw rekening.

Waar kan ik een klacht uiten?

Heb je een klacht over onze overhemden, service, dienstverlening of bezorging? Laat dit dan uiterlijk binnen 3 maanden aan ons weten via onze klantenservice. Bij e-mail graag het factuurnummer en eventueel telefoonnummer erbij vermelden. Wij nemen hierover contact met je op binnen 1 werkdag om dit gevoel zo snel mogelijk uit de wereld te helpen.

 

Afspraak maken?