• Lorem ipsum

Home > Veelgestelde vragen


Veelgestelde vragen over maatwerk overhemden

 

Hoe kan ik mijn maten wijzigen?

Dit kan op 2 manieren. Door ons dit telefonisch of per e-mail door te geven via onze klantenservice. Wij zullen dit dan weer netjes aanpassen in jouw account. Of bij een eerst volgende bestelling de nieuwe maten invullen waar wij om vragen bij het begin waar jij jouw overhemd gaat ontwerpen. Dan wordt het automatisch opgeslagen en kan je het in jouw account terugzien bij eerdere bestellingen.

Mijn ontvangen overhemd valt iets ruimer dan ik had opgemeten?

Dit klopt inderdaad. Onze ateliers houden standaard een kleine extra marge rondom de borst, taille en heupen. Dit ivm de bewegingsvrijheid. Het opmeten doet men altijd strak op het lichaam met een vinger ertussen. Als dit precies aangehouden zou worden is er haast geen bewegingsvrijheid meer.  Uiteraard moet het wel zo opgemeten worden, zodat onze kleermakers de juiste maten hebben. Zo is alles in het juiste verband en kunnen de patronen gemaakt worden om tot het juiste ontwerp te komen. Ook krimpen 100% katoenen stoffen de eerste keer (en) een beetje. Na een aantal keer wassen en strijken zal je ook zien dat het overhemd zich steeds beter om jouw lichaam gaat vormen.

Wat houd jullie ALL IN concept precies in?

Bij ons kun je voor EUR 79 all in een maatwerkoverhemd online bestellen. Dit betekend makkelijk en snel een persoonlijk en uniek overhemd op maat samenstellen precies zoals jij dat zelf wilt. Deze wordt binnen 4 weken GRATIS geleverd op elk gewenst adres in Nederland. Je hoeft hiervoor niet thuis te blijven, want het pakketje past gewoon door de brievenbus. De mogelijkheden tot het samenstellen hierin zijn enorm. 
Zo kun je kiezen uit vele mooie Egyptische katoen stoffen welke two-ply geweven zijn. Keuze uit model, mouwen lang of kort, verschillende boorden 1 of 2 knoops, verschillende manchetten 1 of 2 knoops, voorzijde, rugzijde, zijkant, onderkant, wel of geen borstzakje, verschillende contrastmogelijkheden, standaard parelmoer knopen oftewel Mother of Pearl, keuze uit kleur stiksel, andere kleur knoop en een mooi persoonlijk monogram om het overhemd helemaal af te maken!

Voor al deze extra opties betaal je bij ons niets extra's. Terwijl je bij onze concurrent collega's hier extra voor moet bijbetalen. Wij van Shirt On Size vinden dat een maatwerkoverhemd voor iedereen betaalbaar moet zijn!
Zo betaal je dus altijd EUR 79 all in ongeacht de keuze die je maakt. Dit alles is mogelijk, omdat wij lagere kosten hebben dan bedrijven met hoge huren en vele voorraden die doorberekend moeten worden aan de klanten. Wij bieden dus heel veel kwaliteit voor een scherpere prijs!

Ik heb niet de mogelijkheid mezelf op te meten of te laten opmeten?

Lukt het jou niet jezelf op te meten of te laten opmeten, dan kun je hiervoor een inmeetafpraak met ons maken. Wij komen dan graag bij jou langs. Dit kan zowel overdag als 's-avonds en in het weekend. Neem hiervoor contact met ons op via Inmeetafspraak maken. Wij kunnen dan samen een afspraak maken, zodat jij daarna jouw eigen unieke en persoonlijke overhemden op maat kan ontwerpen. Wij hebben dan uiteraard ook al onze prachtige stoffen bij ons, zodat jij deze zelf ook kunt zien en voelen.

Welke kwaliteit stoffen gebruiken jullie?

Wij werken alleen maar met hoogwaardige kwaliteitsstoffen gemaakt van  Egyptisch katoen. Een katoensoort die zich al eeuwenlang bewezen heeft om zijn glanzende en lange vezels. Deze stoffen voelen dan ook erg zacht aan en hebben een hoog absorptievermogen met een lange levensduur en luxe uitstraling. Stoffen waarbij strijken een plezier wordt :-) Tevens zijn deze stoffen two-ply geweven (dubbel getwijnd) waardoor deze veel zachter en sterker aanvoelen. En vragen weinig onderhoud. De stoffen die wij gebruiken komen uit Italie, Zwitserland en Engeland. Waar wevers staan voor kwaliteit en draagcomfort!

Waarom maatwerk?

Immers ieder persoon is uniek. Hoe kan je jezelf echt prettig voelen in een overhemd die niet ontworpen is voor jou maar voor iedereen? En waarbij de maten ook niet geheel op jouw lichaam gesneden zijn? Maatwerk staat voor de juiste pasvorm en een uniek en persoonlijk kwaliteit overhemd voor jou!

Waar worden jullie overhemden geproduceerd?

Onze overhemden worden bij een aantal gerenommeerde ateliers in Azie geproduceerd. Bij kleermakers die dit doen met passie en liefde voor het vak!

Hoe weet ik dat een overhemd van Shirt On Size van goede kwaliteit is?

     • Egyptisch, Sea Island en Zwitsers katoen 
     • 2 ply geweven stoffen die lang meegaan en makkelijk strijkbaar zijn
     • Standaard parelmoer knopen
     • Handgemaakt
     • 6 tot 7 steken per cm in plaats van de gebruikelijke 4 steken per cm
     • 8 knopen in plaats van 6-of 7 knopen voor een betere sluiting
     • Mooie afgewerkte boorden en manchetten
     • Hoge kwaliteit stiksels
     • Mooie pasvorm en op het lijf gesneden
     • 100% maatwerk

Maken jullie ook overhemden voor bedrijven?

Ja, wij maken ook vele overhemden op maat voor bedrijven. Metname voor evenementen, beurzen, winkels, clubs etc.. Ook hiervoor is van alles mogelijk. Logo, bedrijfsnaam, contrasten etc.. Deze worden geheel gestikt naar wens. Logo's dienen in PDF of EPS aangeleverd te worden. En plaatjes in JPG. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

Op hoeveel graden kan ik mijn Shirt On Size overhemd het beste wassen?

Was een overhemd van Shirt On Size met gelijke kleuren op 30˚C en maak hierbij gebruik van een fijn wasprogramma. Wij adviseren om het gebruik van een droger te vermijden. Dit voor het behoud van kleuren en kwaliteit. Hang hem daarna binnenstebuiten met behulp van een kledinghanger buiten aan de waslijn.

Op hoeveel graden kan ik mijn Shirt On Size overhemd het beste strijken?

Strijk het overhemd altijd aan de binnenzijde op de ''Katoen'' stand van het strijkijzer. Probeer te heet strijken te vermijden. Doe dit wanneer het overhemd nog een beetje vochtig is. Dit maakt het strijken een stuk gemakkelijker en hoeft er niet te heet gestreken te worden. Zo blijft de stof veel langer mooi en zal veel minder snel slijten.

Afspraak maken?


Starten met overhemd op maat ontwerpen?